Contact us!

Peute Recycling BV wint Social Impact Award 2018

Peute Recycling BV wint Social Impact Award 2018

Peute Recycling BV heeft de meeste stemmen gekregen, en daarmee de Social Impact Award publieksprijs 2018 gewonnen. De prijs is voor Peute de erkenning voor jarenlang sociaal ondernemerschap.

Peute Recycling is een recyclingpartner voor het inzamelen en verwerken van papier en kunststoffen. In de laatste twee jaar trok Peute Recycling via Baanbrekend Drechtsteden zo’n honderd á honderdtwintig kandidaten aan. Peute Recycling heeft daarvoor geen speciaal plan. Het is gewoon geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Peute Recycling ziet geen mensen met een beperking, maar mensen met mogelijkheden. De doelgroep is voor Peute Recycling een kans. In de afgelopen jaren heeft Peute Recycling bewezen dat je als bedrijf succesvol kunt zijn door zo te werken!

Peute is genomineerd omdat het jarenlang een betrouwbare partner is van UWV en de Sociale Dienst Drechtsteden. Peute Recycling is vanaf het begin betrokken bij Baanbrekend Drechtsteden, ook in tijden met een ruimere arbeidsmarkt. De allereerste kandidaat werkt nog steeds bij Peute Recycling. In principe krijgt iedereen een kans.

Wie door de eerste fase heen komt, wil niet meer weg. Mensen leren bij Peute Recycling arbeidsvaardigheden, zoals op tijd komen en niet onterecht ziek melden. Daarna ervaren ze dat ze kunnen groeien, andere werkzaamheden kunnen leren en meer kunnen verdienen. Het slagingspercentage ligt tussen de zeventig en tachtig procent. Peute Recycling is een multicultureel bedrijf geworden, met veel onderling respect.

43c9d883-7841-49cc-99cb-384f5604f63a-original

 

Please contact usContact

Follow us